Grym talare

Befinner mig på Brunnsvik på Hyresgästföreningen Region Mitts måldialog. Jag ska vara här hela dagen för att åka hem ikväll. Förtroendevalda från regionen ska under helgen diskutera bostadspolitik, verksamhetsplanering inför 2008 och mycket mera.

Hyregästföreningens förbundsordförande Barbro Engman talade i början av dagen. Jag har haft förmånen att lyssna på henne flera gånger senaste månaden och varje gång blir jag imponerad av henne. Hon har förmågan att tala på ett sätt som gör att alla kan hänga med oavsett om hon berättar om hyressättningsavgiften, bruksvärdeprincipen eller något annat. Hon har även förmågan engagera lyssnaren för det hon talar om så att man lyssnar intensivt under hela den tid hon talar.

Anledningen till att Barbro Engman är grym är att hon brinner för den hyresgäströrelse som hon leder. Hon är en eldsjäl som kämpar för över en halv miljon medlemmar. Hon kämpar för att hyresgäster ska få bo i ett bra boende till rimlig hyra. Jag önskar att flera företrädare för organisationer hade samma glöd som Barbro.  

Tack Barbro för att du insprirerar mig och många, många andra.

Annonser

~ av Alaa Idris på 22 september 2007.

Ett svar to “Grym talare”

  1. Hej på dej! Numera finner Du mej inte på webblogg.se utan min nya blogg är http://www.kennysvensson.wordpress.com! 🙂 Ha de bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: