ÖSK Bandy förlorar

Sedan tid har vi kunnat läsa via NA och andra medier att isen på Vinterstadion inte kommer att vara klar till nästa vecka då säsongen börjar utan isen är klar till mitten av december. ÖSK Bandy förlorar alltså nästan hela säsongen hemma eftersom den borgliga majoriteten inte vill fatta beslut om investeringsbudget för 2007 förrän i april 2007. Socialdemokraterna har varit orolig under hela våren för vad konskevenserna kan bli av en försenad investeringsbudget. Vi har ställt frågor men högermajoriteten har hela tiden viftat bort det och sagt att det löser sig.

Japp, och nu sitter kommunen med kostnader för över en miljon kr eftersom man måste hyra kylaggregat.

 Men det värsta av allt är att ÖSK Bandy förlorar möjligheter att få in sponsring, biljetttintäkter och andra intäkter. Och att få träna och spela på sin hemmaarena. Även allmänheten drabbas av tabbar som har gjorts. Det är tråkigt!

Senaste dagarna har det förts diskussioner om Vivalla och jag har så många åsikter. Men orkar inte just nu. Jag har även åsikter om majoriteten av kommunsstyrelsens beslut om att medvetet bygga in boendesegregation men det återkommer jag om.

Annonser

~ av Alaa Idris på 26 september 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: