Eid Mubarak

Jag vill önska Eid Mubarak till alla er som har fastat under Ramadan. Jag hoppas att ni under ramadan fått möjlighet att läsa mera om Islam och profeten (sallallaahu `alayhi wa sallam).  Jag hoppas att dagen/dagarna blir trevliga och att ni passar på att umgås med släkt och vänner.
Idag tänker jag tillbaka på min gymnasietid då jag och några vänner alltid gick och fikade på Hälls (stallbacken)  efter den stora bönen. Det var ett sätt för oss att få tid att umgås innan var och en gick hem för att fira med släkten. Jag saknar fikastunden med er tjejer – Sagal, Noura och Dija.

Fredrik och jag är på besök hos mina föräldrar, det ska bli trevligt att få umgås med släkten.

Återigen,

Eid Mubarak.  

Annonser

~ av Alaa Idris på 12 oktober 2007.

Ett svar to “Eid Mubarak”

  1. Islam och vetenskap
    Islam är orättvist attackeras och alltid presenteras som en religion av underutveckling. i denna korta artikel kommer vi att visa de verkliga ansikte av islam och hur det, i motsats till antikens religioner, kan hyllades den religion vetenskap, det finns många verser som uppmanar muslimer att söka och läsa.
    Söker vetenskap inom islam finns huvudprioriteringen över en sak som annars borde det vara målet för alla muslimska sedan första början och det bör inte stoppas av någon anledning. profeten Mohummed säger: Sök vetenskap sedan Temne du är i vaggan till Temne när du dör ”

    Dessutom söker vetenskap betonas i Islam, den första avslöjade versen i den Heliga Quran är vers som säger ”Läs ….”, Även Allah (SWT) säger i den Heliga Quran vad betyder ”Nun. Med pennan andthat som de skriver (denna) ”Vetenskapen är Capstone of Islam, den första avslöjade vers: de första prioritet, i andra versen, Allah (SWT) svär som en av de arabiska bokstäverna” Nun ”och penna; bokstaven är en symbol för det språk och pennan är en symbol för kunskap. WhenAllah (SWT) svär, men han behöver inte svära, innebär det att han svär som bör ges stort intresse och uppmärksamhet.

    http://video.google.com/videoplay?docid=282105001717383226&q=miracle+of+koran+haron+yahya&ei=JyOSSOOlGoPWigLAtMSeDw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: