Alaa is back

Igår kom jag hem från Bommersvik efter att ha varit där sedan i onsdags men ett avbrott då vi åkte in till huvudstaden för att delta på förtroenderådet. Det var skönt att komma hem och slappa framför tvn, jag lyckades nästan förtränga vad som hade hänt på förtroenderådet. Alesia skrev ett så jävla bra inlägg på sin blogg under rubriken ”Har folk blivit galna eller har folk blivit galna?” som sammanfattar vad jag kände och känner.

Idag kände jag mig riktigt pigg när jag gick till jobbet och hade riktiga bra samtal. Och på kvällen hade min grupp i Fritid & Turism grym diskussion om vad vi vill ha med i vår budget för 2008. Det är kul när alla deltar och man känner att man inte vill gå hem utan fortsätta diskutera. Jag vill ha flera sådana dagar! 

I morgon ska till Vivalla för att föreläsa och samtala med SSU-klubben där. Jag ser verkligen fram emot att få snacka om rasism, integration, diskriminering och mycket mera. Jag vet inte varför men jag får alltid en inspirations/engagemangskick av att vara i Vivalla. Alltid träffar man någon som man känner i centrum eller på vivallagården som man diskuterar med och som ger mig tusen idéer om vad man borde satsa på. Jag får kraft av av Vivalla! Bless till er alla som jag träffar.   

Veckans Alaa irritation: Att förtroenderådet tog ett uttalande som är för betyg i lägre åldrar, flera nationella prov och ”pro” friståendeskolor.  

   

Annonser

~ av Alaa Idris på 13 november 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: