Success built to last

Sist jag skrev var jag på väg att bli sjuk och trodde att världen skulle gå under. Jag blev sjuk och låg hemma men världen gick inte under. Jag missade i för sig både Eid Al-adha och årets sista kommunfullmäktige sammanträde fysiskt. Men tacke vare att Örebro kommun sänder fullmäktigesammanträden på nätet så kunde jag både kolla/lyssna på sammanträdet samtidigt som jag zabbade mellan MBC och Al Jazeera. Så jag fick min dos av Eid firandet och kommunalpolitik.

Alesia skickade ett meddelande till mig på Facebook och undrade om jag var deppig efter att hon antagligen läst min blogg samt att hon inte längre blir trakasserad av mig på ansiktesboken som hon kallar Facebook för. 

  1. Jag är inte längre beroende (nu kan jag erkänna att jag har varit beroende) av Facebook.
  2. Jag har funderat och fortfarande funderar på mitt engagemang som jag har skrivit om det tidigare. Åsa B tipsade mig om boken ”Success built to last – Creating a life that matters.” som jag har börjat läsa och den är så grymt bra so far. Den får en att funderar – så det kanske förklarar ett och annat.        

 Har viljat lägg upp några bilder som jag har tagit med mobilen men det har inte blivit av förrän nu. 

Kommunfullmäktige oktober (Staffan Werme har vänt sig mot solen istället för att lyssna på Jonas Karlsson som visar en bild av hur segregerat det skulle bli om man endast byggde bostadsrätter på Grenadjärstaden)

Tågstationen i Ludvika okt (På tågstationen i Ludvika har de fina bilder målade på väggarna. Jag gick runt och tittade medan jag väntade på bilen som skulle köra mig till Brunnsvik. Klockan var 07.00),

Brunnsvik (Så här såg det ut när jag kom fram.),

Vepsä håller tal (8:e december ordnade SSU och Ung Vänster en demonstration mot rasism.)

Nu ska jag tillbaka till mitt läsande.

Annonser

~ av Alaa Idris på 23 december 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: