vad vore livet utan ledighet?

Tiden går så fort. Det känns som om det var igår jag gick på ledighet. Och att imorgon så börjar verkligheten igen. Jag vet att det är inte sant men det känns så.

Första veckan jag var ledig var jag hemma med ett undantag då vi besökte Fredriks pappa och Bodil på julafton, annars har jag varit hemma och sovit, läst, ätit och sovit. Det var skönt. 

Sedan i torsdags befinner vi oss hemma min mamma och systrar i Uppsala. Det är någonting med staden som jag inte gillar, jag tror att det är hur stadskärna är uppbyggd som stör mig. Gottsunda är ett område som jag däremot gillar fett. Det är kanske för jag har dels bott här ett halvår men också för att det är ett miljonprogramsområde med vad allt det innebär. 

Att vara hos mamma är så lyxigt, hon lagar världens godaste mat åt en och fyller på med kärlek i mitt hjärta. Tack mamma!

Jag skulle kunna bo hemma om det inte vore att man efter ett tag stör sig på varandra så mycket att man knappast tål varandra. Ni vet vad jag talar om! Då kan jag inte låta bli att tänka på alla ungdomar som tvingas att bo kvar hemma för att det inte finns hyreslägenheter trots att de unga skulle vilja flytta hemifrån. Tala om samhället ser på när dessa ungdomars relationer till sina föräldrar blir förstörda. Det är hårt!

Vi ska glassa här ett tag till och umgås med kusiner som är också hemma på besök. Både Amel och Hayat är här och ikväll ska jag försöka träffa Ossie om jag får tag på henne.

Månadens ständiga Alaa kommentar: Det är så skönt att det är varmt ute, att det inte snöar. Men det känns samtidigt att någonting är fel. Världen håller väl på att kollapsa. Det har fan snöat i Asmara (Eritreas huvudstad).

     

Annonser

~ av Alaa Idris på 30 december 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: