Jag är fortfarande förbannad

Man skulle kunna tro att jag har vilat i all evighet om man utgår ifrån när jag skrev mitt senaste inlägg. Men det är inte sant. Jag har varit på Bommers och hållt DLU2, börjat jobba efter ledigheten, varit på intressanta möten senaste var Stefan Carlén på Tankarnas trädgård och hunnit bli upprörd tusen gånger över alla orättvisor.

 Om en timma sätter jag mig på bussen till arlanda för att åka på IUSY:s 28:e kongress i Santo Domingo, Dominikanska Republiken. Det ska bli roligt att få träffa människor som man inte sett på ett tag, diskutera politik och lära känna nya vänner.

Jag vet inte om jag kommer att vara borta ett tag från bloggen eller om jag kommer att skriva när jag där. Det får vi se! Det jag däremot vet att efter den 11 feb kommer jag gå tillbaka mitt skrivande på riktigt. Och jag gör det med det fokus jag hade börjat med.

Så ha det gott tills vi ses.

 Alaa vill: Att världen uppmärksammar vad som händer i Gaza just nu. Israels agerande leder inte till fred. Ut och demonstrera för fred i mellanöstern.

Alaa dissar: Carina Moberg uttalade sig försiktigt positivt till ägarlägenheter. Det kan bara inte göra om man är medveten om vilka konskevenserna är och vilka som kommer att få ta smällen. Det är människor i akut behov av boende som kommer att få pumpa ut massor med pengar för att kunna få hyra en lägenhet och antagligen kommer de inte att ha några rättigheter som hyresgäster (Så ser det ut i flera europeiska länder där ägerlägenheter är en boendeform).

Alaa längtar efter: Solen och värme.

Annonser

~ av Alaa Idris på 22 januari 2008.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: